Voor ouders

Meer informatie?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding.

Voor ouders

Tarieven

Wilt u weten wat kinderopvang kost bij ‘t Speeltreintje? Het uurtarief van ‘t Speeltreintje is inclusief ontbijt, een middag- en avondmaaltijd. Tevens hanteert ‘t Speeltreintje een onbeperkt ruilbeleid.

Oudercommissie

Wij hechten veel belang aan de samenwerking met ouders. Een oudercommissie behartigt en vertegenwoordigt de belangen van kinderen en ouders met betrekking tot de opvang van de kinderen.

GGD

Het is van groot belang dat kinderen in een veilige, vertrouwde en plezierige omgeving worden opgevangen. Het individuele belang van kinderen moet bij goede opvang altijd centraal staan. ’t Speeltreintje is een professionele organisatie en voldoet conform de Wet Kinderopvang aan alle wettelijke kwaliteitseisen en regelgeving.

Ruilbeleid

Bij kinderdagverblijf ’t Speeltreintje bieden wij u de service en mogelijkheid om de afgenomen dagen onbeperkt te ruilen.

Ziektes en ongevallen

Kinderdagverblijf ’t Speeltreintje hanteert een beleid zieke kinderen. Het is moeilijk om exact aan te geven wanneer een kind precies ziek is en opgehaald moet worden door de ouders. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de GGD. Voor de beoordeling hiervan zullen wij altijd kijken naar het welbevinden van het kind. Wanneer een kind zichzelf niet prettig voelt en extra aandacht nodig heeft dan hoort het thuis. Wanneer een kind ziek wordt wanneer het bij ons is nemen wij contact op met de ouders met het verzoek het kind op te halen.

Klachtenregeling

Dagelijks doen wij ons uiterste best om uw kinderen naar volledige tevredenheid op te vangen. Mocht er onverhoopt toch iets voorvallen waar u geen goed gevoel bij heeft dan horen wij dit graag van u! Wij staan altijd open voor vragen en suggesties van u als ouder en zullen te allen tijde proberen deze zo goed mogelijk op te lossen.