Over ons

Meer informatie?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding.

Over ons

Kinderen opvang bieden in een professionele, warme en huiselijke omgeving waardoor ze zich veilig en geborgen voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen en opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Samen met onze professionals willen wij met u de basis leggen. Dat is onze toegevoegde waarde en ambitie!

Kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf is een heerlijke plek voor kinderen, van 6 weken tot 4 jaar oud. Kinderen krijgen professionele, liefdevolle zorg en aandacht en leren hoe zij samen kunnen spelen, ontdekken en ook rekening houden met elkaar.

Buitenschoolse opvang

Werkt u tot laat en komt uw kind om half vier uur al uit school? Of begint uw werkdag om acht uur ’s morgens en kunt u uw kind niet zelf naar school brengen? ’t Speeltreintje  heeft hiervoor een prima oplossing: buitenschoolse opvang (bso). In de uren buiten schooltijd, in vakanties en op schoolvrije dagen (bijvoorbeeld adv- of studiedagen) bieden wij uw kind een tweede thuis op het centrum voor bso.

Wie zijn wij?

Onze liefdevolle, betrokken en professionele medewerkers hebben een natuurlijke behoefte om uw kind persoonlijk te leren kennen en een optimale bijdrage te leveren aan zijn of haar ontwikkeling. Ze hebben altijd een luisterend oor voor uw kind, maar ook voor u.

Werken / stage bij ‘t Speeltreintje

Onze medewerkers vormen het hart van de organisatie. Als je bij ’t Speeltreintje werkt, kan je rekenen op een hecht team van leuke en enthousiaste collega’s, de steun van een professionele organisatie en goede arbeidsomstandigheden.