Iris Schijvenaars Pedagogisch Coach / Beleidsmedewerker

Meer informatie?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding.

Iris Schijvenaars Pedagogisch Coach / Beleidsmedewerker

Mijn naam is Iris Schijvenaars, geboren op 29 oktober 2000 in Roosendaal.

Ik ben woonachtig in Wouw. Ik heb met veel plezier mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker mogen behalen. Gedurende mijn opleiding heb ik veel ervaring op kunnen doen door stages. Ik heb op verschillende groepen stage gelopen zoals BSO babygroep, peutergroep.

Ik wist van jongs af aan al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Bij mijn gastouder was ik altijd al bezig met het zorgen voor de kinderen en ze bezig houden. Ook heb ik regelmatig opgepast op kinderen. Maar het werd pas extra bevestig toen mijn  half zusje Jasmijn werd geboren toen ik 12 jaar was. Ik vind het heel erg leuk om voor haar te zorgen en leuke dingen te doen.

Het mooiste aan dit werk vind ik dat je kinderen nieuwe dingen kan leren en je ze ziet groeien in de ontwikkeling. En natuurlijk een goede band creëren met het kind vind ik wel het aller mooist! Ik wil de kinderen een veilige en liefdevolle omgeving bieden. En daarbij de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling door middel van ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden.

Iris Schijvenaars
Pedagogisch Coach / Beleidsmedewerker